TJÄNSTER

ONLINE COACHING

Träningsprogram:
4 veckor: 59€/mån
8 veckor: 54,90€/mån
12 veckor 49€/mån
Kostprogram:
4 veckor: 59€/mån
8 veckor: 54,90€/mån
12 veckor: 49€/mån
 

PT-TIMMAR

PT-timme: 50€
PT-timme x3: 130€
PT-timme DUO: 80€ (40€/person)
PT-timme DUO x3: 200€ (100€/person)
Du kan själv kombinera och välja hur många veckor online coaching du vill ha, samt lägga till kostprogram och PT-timmar enligt eget behov.

I alla program ingår:

1. Justering av programmet under periodens gång så att du hela tiden får de resultat du eftersträvar och ett så bra slutresultat som möjligt. 
2. Coaching och uppföljning online varje vecka under hela den valda perioden. 
3. Jag är alltid tillgänglig 24/7 via e-post eller telefon för att besvara dina frågor eller ge träningstips och motivation. Det är fritt fram att ta kontakt när somhelst under perioden. 

PAKET

4 veckor: 149€/mån

Innehåller:
Träningsprogram
2 st PT-timmar
Kostrådgivning
I träningspaketet ingår ett 4 veckors skräddarsytt träningsprogram med 2 st pt-timmar. Till paketet hör även ett kostnadsfritt rådgivningstillfälle där vi träffas och går igenom programmet samt tar en allmän genomgång av dina kostvanor. Jag ger dig tips och riktlinjer som möjliggör och snabbar på utvecklingen i din träning.  
Boka nu

8 veckor: 129€/mån

Innehåller:
Tränings- och kostprogram
1 st Rådgivningstillfälle
4 st PT-timmar
2 st testtillfällen
I träningspaketet ingår ett 8 veckors skräddarsytt träningsprogram med 4 st PT-träffar. Utöver PT-träffarna ingår 2 st testtillfällen där vi mäter dina individuella prestationsnivåer inom de delområden du själv önskar. Vi bestämmer träff i början för ett rådgivningstillfälle och går igenom programmet tillsammans.  Till paketet har du möjlighet att välja kostrådgivning eller ett skräddarsytt kostprogram. I kostprogramet utgår vi från dina egna målsättningar, vare sig det är att få bättre kostvanor, gå ner eller upp i vikt eller att bygga muskler. Jag räknar ut ditt kaloribehov och du får ett veckoschema av mig med olika alternativ på måltider. Här krävs det att du fyller i en kostdagbok under den första träningsveckan. 
Boka nu

12 veckor: 99€/mån 

Innehåller:
Tränings- och kostprogram

6 st PT-timmar
Kostprogram och kostrådgivning
2 st testtillfällen
I träningspaketet ingår ett 12 veckors skräddarsytt träningsprogram med 6 st PT-timmar. Utöver PT-timmarna ingår 2 st testtillfällen där vi mäter dina individuella prestationsnivåer inom de delområden du själv önskar.Vi bestämmer träff i början för ett rådgivningstillfälle och går igenom programmet tillsammans. Till paketet har du möjlighet att välja kostrådgivning eller ett skräddarsytt kostprogram. I kostprogramet utgår vi från dina egna målsättningar, vare sig det är att få bättre kostvanor, gå ner eller upp i vikt eller att bygga muskler. Jag räknar ut ditt kaloribehov och du får ett veckoschema av mig med olika alternativ på måltider. Här krävs det att du fyller i en kostdagbok under den första träningsveckan. 
boka nu

Hur går det till i praktiken?

1. Du tar kontakt via kontaktformuläret och meddelar ditt intresse direkt till mig.
2. Jag kontaktar dig med mer information kring den tjänst du är intresserad av. Du kommer även att få ett frågeformulär med ett antal frågor som du ska svara på.
3. Du får en digital faktura per e-post som du betalar. När betalningen är utförd påbörjas planeringen av ditt personliga program. 
4. Upplägget skickas till dig och du kan påbörja din 4, 8 eller 12 veckors period.

Vill du veta mera? Ta kontakt så hör jag av mig så fort som möjligt!


  Jean Aurén
  PISAF / EA / APT Personal Trainer

  +358 (0) 50 4353 646
  info@aurenpt.fi

  Facebook
  Facebook Pagelike Widget
  Instagram @jeanauren_
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.