VEM ÄR JAG?

 
Jag heter Jean Aurén, är 24 år gammal och uppvuxen i Nedervetil, Österbotten. För tillfället studerar jag allmän pedagogik på Åbo Akademi i Vasa. Jag har en stor passion för idrott och hälsa, och som certifierad FISAF Personlig Tränare hjälper jag dig att nå dina mål.
Under större delen av min ungdom har jag sysslat med olika typer av idrott, främst fotboll och ishockey. Inom ishockeyn har jag erhållit flest meriter där jag bland annat representerat Finlands landslag i U18 VM och ungdoms OS. Jag har även fått möjligheten att spela på elitnivå med Vaasan Sport i Finska FM-ligan. 
I dagsläget består min träning av löpning och styrketräning på gymmet. Jag varierar ofta min träning för att  konstant utmana mig själv. Jag utgår från funktionell träning, vilket innebär att man utvecklar områden som man även har nytta av i vardagen. Hit hör träning av styrka, rörlighet, balans, koordinationsförmåga och uthållighet. 
Jag brinner för att hjälpa andra att utvecklas. Därför är mitt mål som personlig tränare att motivera och inspirera dig till att utveckla en aktiv livsstil och att uppnå dina individuella målsättningar. Du har själv friheten att anpassa träningen enligt den form som du själv föredrar. Detta för att du ska ha möjligheten och viljan att fortsätta med träningen även i framtiden.
Jag hjälper även dig som är mera erfaren inom idrott. Genom att göra en grenanalys anpassar vi träningen så att du kan utveckla dina egenskaper och därmed uppnå bättre prestationsnivåer inom din gren. 
Men kom ihåg, det finns inga genvägar. Det krävs hårt arbete och regelbundenhet av dig för att nå dina mål. Men, jag är säker på att vi tillsammans kommer att lyckas. Allt är möjligt bara du är villig att ta första steget i resan mot framgång. 

 

 

Jag brinner för att hjälpa andra att lyckas.

ta kontakt

Jean Aurén
PISAF / EA / APT Personal Trainer

+358 (0) 50 4353 646
info@aurenpt.fi

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Instagram @jeanauren_
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.