KUKA MINÄ OLEN?

Nimeni on Jean Auren, olen 24-vuotias ja kotoisin Alavetelistä. Opiskelen tällä hetkellä kasvatustieteitä Åbo Akademissä Vaasassa.  Urheilu ja terveys ovat aina kiinnostaneet minua hyvin vahvasti, ja sertifioituna FISAF Personal Trainerinä autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.
Olen koko nuoruuteni harrastanut eri urheilulajeja, enimmäkseen jalkapalloa ja jääkiekkoa. Jääkiekosta tuli vahvin lajini ja olen ollut mukana mm. edustamassa Suomea U18 maailmanmestaruus kisoissa. Olen myös pelannut SM- liigajoukkueen Vaasan Sportin riveissä.
Oma treenaukseni koostuu pääasiassa lenkkeilystä ja voimaharjoittelusta salilla. Treenini sisältää myös toiminnallista harjoittelua, jonka kautta pyrin haastamaan ja kehittämään itseäni ja joka auttaa arkielämän tehtävissä.
Haluan auttaa muitakin kehittämään ja haastamaan itseään, ja tavoitteeni ohjaajana on motivoida ja innoittaa asiakkaitani aktiiviseen ja terveelliseen elämäntapaan. Olitko aloittelija tai kehittyneempi urheilija, rakennan sinulle juuri haluamasi paketin jota voit hyödyntää tulevaisuudessakin.  
Muista, ettei oikoteitä ole. Elämäntapamuutos vaatii paljon kovaa työtä ja omistautumista, mutta uskon että yhdessä onnistumme! Kaikki on mahdollista jos vain olet halukas ottamaan ensiaskeleen ja aloittaa matka tulevaisuuttasi kohti!

Haluan auttaa sinua onnistumaan.

ota yhteyttä

Jean Aurén
PISAF / EA / APT Personal Trainer

+358 (0) 50 4353 646
info@aurenpt.fi

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Instagram @jeanauren_
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.